دیدار اژه‌ای با مدیران رسانه‌ها؛ فراخوان اصلاح قانون مطبوعات؛ چند نقد جدی به قوه قضائیه اختلال در اینترنت برخی کاربران از ساعاتی پیش/ علت چیست؟ پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد

کاهش ۸۰ درصدی مسافران مترو و اتوبوس

سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران درباره آمار کاهش مسافر در مترو و اتوبوسرانی، گفت: در مقایسه با تعطیلات نوروز سال 1398 با بیش از 80 درصد کاهش مسافر در مترو و اتوبوسرانی روبرو بودیم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۶ - ۰۷ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 26
کد خبر: ۳۹۰۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ یوسف حجت، سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران درباره پیشنهاد شورای اسلامی شهر تهران به ستاد ملی کرونا بابت تعطیلی حمل و نقل عمومی شهر، توضیح داد: با وجود اینکه یکی از دلایل شیوع کرونا در ایتالیا و اسپانیا حمل و نقل عمومی بوده اما هیچ یک از این دو کشور حمل و نقل عمومی خود را تعطیل نکرده‌اند.

 

حجت درباره آمار کاهش مسافر در مترو و اتوبوسرانی، گفت: در مقایسه با تعطیلات نوروز سال 1398 با بیش از 80 درصد کاهش مسافر در مترو و اتوبوسرانی روبرو بودیم. البته اگر با اسفند ماه سال گذشته مقایسه شود، کاهش مسافر بیش از 90 درصد بوده است.

 

حجت در ادامه افزود: با توجه به شیوع کرونا و کاهش مسافران حمل و نقل عمومی، با کاهش درآمد هم مواجهه شده‌ایم. کاهش درآمد حمل و نقل عمومی تبدیل به یک معضل بزرگ برای ما شده است. البته این مسئله را طی مکاتباتی با دولت درمیان گذاشته‌ایم اما تاکنون پاسخی دریافت نشده است.

 

وی با بیان اینکه شیوع کرونا در پایتخت سبب شده که شهرداری فشار زیادی را متحمل شود، افزود: شهرداری باید از منابع موجود خود، نیازهای اصلی از جمله مواد ضدعفونی کننده، ماسک، دستکش و ... را تأمین کند که این اقدام را هم به تنهایی و بدون هیچ کمکی انجام داده است.

 

سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در پایان تأکید کرد: ملزومات بهداشتی توسط اعتبارات مالی شرکت واحد اتوبوسرانی، مترو و تاکسیرانی تهیه می‌شود و در اختیار کارکنان قرار می‌گیرد؛ دولت هیچ کمکی در این زمینه به ما نکرده است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار